Klubroning

Vi ror hele året lørdag formiddag. Forår, sommer og lidt hen på efteråret ror vi også tirsdag aften. Medlemmer får besked via Rokort. Turene bliver fastlagt på dagen, ud fra vind og vejr og hvem der deltager. Det kan ske at vi af den ene eller anden årsag ikke kommer afsted. Hvis du ikke er medlem af klubben endnu, men bare har lyst til at se hvem vi er, så kig endelig ned. Vi starter fra klubhuset og lægger i ved sejlklubben. Se kalender og kontakt klubben på info@fbkk.dk et par dage inden, så du er sikker på, at vi er til stede!

Lørdag den 29. april. Workshop for passive medlemmer med begynderroning og IPP-1

Lørdagsroning og workshop med begynderroning for passive medlemmer med mulighed for IPP-1 - mødetid kl. 8.15, vi forventer at være klar til at gå på vandet kl. 9.00.

Alle passive og aktive medlemmer kan deltage uanset kajakerfaring. Turen afsluttes med frivilligt tilbud om IPP-1 træning i kæntring med skørt mm.

Tilmelding sker via Rokort.dk, Memberlink eller ved at sende mail til: formand@fbkk.dk

Skriv kort "bemærkning" om din kajakerfaring og højde, om du har egen kajak og om du har behov for at låne klubbens rotøj (neopren sko, neopren longjohns og rojakke).

Klubbens aktive medlemmer og instruktører vil også deltage og være med til at give alle en god oplevelse, uanset niveau og kajakerfaring.

Startsted flyttes afhængig af vindretningen - da vi ønsker at starte fra stranden på fladt vand.

Klub-kajakkerne og -rotøj kan ikke reserveres - de vil blive fordelt på dagen efter højde og erfaring.

Der vil således være kajak, svømmevest, skørt og pagaj til rådighed og mulighed for at låne rotøj. Under rotøjet har man løbetøj / badetøj, T-shirt, strømper og evt. ekstra trøje.

Husk tørt skiftetøj. Man benytter badesko eller neoprensko i kajakken, samt termisk beskyttelse minimum i form af neopren longjohns og rojakke, neopren heldragt eller tilsvarende.

Spørgsmål skrives til formand@fbkk.dk

Lørdag den 3. juni 2023, kl. 8.00-17.00 og Søndag den 18. juni 2023, kl. 8.00-17.00 Kursus: IPP-3 havkajak

Kursusleder: Kasper Luffe, FBKK Instruktør: Ralf PultzMødested: Faxe Bugtens Kajak Klub, Bådehuset, Havnevej 1B, 4654 Faxe Ladeplads.

Deltagerpris: 1500,00 kr. Forplejning/overnatning: Ikke inkluderet, deltagerne sørger selv for forplejning.

Tilmelding på mail til: formand@fbkk.dk Tilmeldingsfrist: 1 måned før kurset

Søndag 04-06-2023 07:00 Orø rundt.

Orø rundt, hvert år første søndag i Juni. Meld dig ind i Facebookgruppen med samme navn. Der vil være info om turen. På rokort kan vi koordinere vor kørsel fra klubhuset etc.

Kontaktperson: Agneta Noregren

Lørdag 17. juni 2023 og Søndag 18 juni 2023 IPP-2 roer kursus.

IPP-2 roer kursus er et 16 timers begynderkursus over 2 dage fra kl. 8-16, der vil introducere dig for de grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder for havkajakroning. Du vil blive præsenteret for klubbens aktiviteter og værdier om sikkerhed, fællesskab og frihed.

Kurset er for aktive medlemmer af klubben. Er du passivt medlem modregnes det ved opgradering til aktivt medlem i kontingentet.

IPP-2 er frigivelsesniveau i klubben.

Når du har bestået kurset, er du i kajaksprog stadig begynder, klar til at ro en masse og blive dygtigere.

Tilmelding sker via Rokort.dk, Memberlink eller ved at sende mail til: formand@fbkk.dk

Deltagerbetalingen er inkluderet i kontingent og indmeldelsesgebyr.

Skriv dit navn, kort om din kajakerfaring, om du har egen kajak og om du har behov for at låne klubbens rotøj (neopren sko, neopren longjohns og rojakke)

Klubbens øvrige aktive medlemmer og instruktører kan også deltage og repetere teknik/sikkerhedsøvelser og være med til at give alle en god oplevelse, uanset niveau og kajakerfaring.

Mødested flyttes afhængig af vindretningen.

Klub-kajakkerne kan ikke reserveres - de vil blive fordelt på dagen efter erfaring.

Der vil således være kajak, svømmevest, skørt og pagaj til rådighed.

Du skal selv medbringe frokost, snacks, kolde og varme drikke, skiftetøj, regnjakke, T-shirt og badetøj/løbetøj eller anden beklædning, der kan tåle at blive vådt, og I skal huske tørt skiftetøj. Man benytter badesko eller neoprensko i kajakken, samt termisk beskyttelse minimum i form af neopren longjohns og rojakke, neopren heldragt eller tilsvarende.

Send mail til formand@fbkk.dk, hvis du har spørgsmål, eller du har brug for at låne rotøj.

Søndag 18-06-2023 09:00 Gudenåen.

Udgangspunkt Holmens Camping, Klostervej 148, 8680 Ry. Man booker selv på campingpladsen eller hvor man vil, og har selv kajak(ker) med.
Søndag:Vi kører til campingpladsen, finder os til rette og udforsker området, spiser noget sammen og hygger.
Mandag:Sætter kajakkerne i fra morgenstunden/tidlig formiddag og ror mod Gudensø, ad Gudenåen mod Mossø. Vi ser hvor langt vi når. Frokost når og hvor vi kan. Distance 20-25 km. eller hvad vi synes… Fælles grill/aftensmad, en tur til Ry, hvad man har lyst til.
Tirsdag:Kører til Skimminghøj Teltplads, og sætter i der. Vi ror Birksø og Julsø så langt vi orker. Frokost når og hvor vi kan. Distance 15-20 km. afhængig af vind, vejr og dagsform. Fælles grill/aftensmad hvis…
Onsdag:Vender vi kajakken hjemad.
Vi har planlagt det hele ud fra Google Maps og div. råd og info fra nettet og bøger om isætningssteder osv. Det betyder, at vi ikke ved selvsyn kender forholdene for isætning, eller muligheder for at gå i land undervejs. Det er de betingelser vi tager afsted på, og som vi ”tilbyder”. Det ville være superhyggeligt hvis vi blev flere. Du/I skal være frigivet.
Vi samles til et møde inden turen, så vi er enige om hvem og hvad og hvornår og sådan…
Mvh
Ole og Connie

Søndag den 1. oktober 2023, kl. 8.00-17.00 Prøve: IPP-3 havkajak:

Indhold: Jf. DKF (IPP) normer

Kursusleder: Kasper Luffe, FBKK Instruktør: Ralf Pultz, Eksaminator: ukendt

Mødested: Faxe Bugtens Kajak Klub, Bådehuset, Havnevej 1B, 4654 Faxe Ladeplads.

Deltagerpris: 1500,00 kr. Forplejning/overnatning: Ikke inkluderet, deltagerne sørger selv for forplejning.

Tilmelding på mail til: formand@fbkk.dk Tilmeldingsfrist: 1 måned før prøven

Logo

CVR-nummer: 41345780


Danske Bank:

reg. nr. 9570 Konto nr.13020426

© Alle rettigheder forbeholdes